isidorsson

Robert och Josefins blogg

Snart är det dags!

Publicerad 2016-04-16 08:11:50 i Husbygge,

Så länge vi pratat, funderat och planerat inför ombyggnation av vårt hus! Vi har ju haft en lång lång bloggpaus på sådär sju år eller så. Men nu finns det anledning att ta upp bloggandet här för att skapa en liten digital dagbok för oss själva om inte annat. Vi bor kvar i samma hus men har ju nu tre goa barn som mår väl och frodas.
Vi känner att vi börjar växa ur vårt hus lite men vi tycker ju om läget och omgivningarna och närhet till skola och dagis. VI har varit på en del husvisningar och vi har tittat på tomt för att bygga ett nytt hus men äntligen har vi landat i att bygga om huset där vi ju bor!. Det ska bli en övervåning och en dominorockad på nedervåningen. Vi har valt att arbeta med Ahlnings bygg.
 
Först ut i listan av att-göra-saker blev att ordna med ritningar. Vi fick rekommendationer av Ahlnings och gick på dem.
 
Något sådant här är det tänkt att det ska bli. En helt ny övervåning och nedervåningen blir "ny" från badrum till kök ungefär.Tänk, tre nya fina sovrum och ett extra badrum! Bara en sån sak! Vi längtar verkligen!
 
Just nu har vi fått bygglov och startbesked. Under tiden har vi packat ihop större delen av vårt hus och stuvat ner i lådor och in i skåp i källaren. En del småplock är kvar och så hela köket som ska stuvas ner i matkällaren. Eftersom detta behövs har vi fått lov att bo hos föräldrarna i Hemsjö under tiden. Föräldrarna är för tillfället på husbilsresa  Europa.  
 
April månad verkar bli rivning och i maj ska det börjas! Så otroligt spännande! Vi hoppas ta lite fler bilder och uppdatera här efter hand!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Isidorsson

Josefin och Robert

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela