isidorsson

Robert och Josefins blogg

Längesedan sist

Publicerad 2008-11-29 20:09:10 i Bebis,

Nu har vi ju inte skrivit på evigheter! Skäms på oss. Vi har både varit i Småland, hemsjö och Linköping. Nåväl. Livet flyter på. Nora växer (inte riktigt som de vill på bvc) och har äntligen sluppit sina hormonprickar. Ett tag såg hon ut som en prickigkorv. Nu är hon sådär bebisfin igen!

Jag och Nora var förra helgen i Linköping och hälsade på vänner sedan studietiden! Jättekul att träffa vännerna och deras barn! En av tjejerna var nyförlovad så alltid händer det nåt med dem! Resan på tre timmar gick jättebra vilket var riktigt skönt!

I torsdags sydde jag en overall till Nora. Här är den! Stolt mamma! Jag har vikt upp ärmar och ben för den är lite stor. Den är sydd i fleece och har ett mjukt jerseytyg som foder Visst är den fin?!

Redan första advent! Det går så otroligt fort! Igår städade jag vardagsrum, hall och badrum innan Robert kommit hem! Kul att kunna glädja med ett värmeljus i hallen! Och idag har vi varit på stan ihop hela familjen vilket inte händer så ofta. Massor med folk var det och några julklappar är inhandlade! Nu på kvällen har adventsljusstakar och stjärna kommit upp. Så mysigt!

Hoppas att allt är bra med våra läsare! Kramar! 

Om

Min profilbild

Isidorsson

Josefin och Robert

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela