isidorsson

Robert och Josefins blogg

Midsommar

Publicerad 2009-06-20 13:21:55 i Allmänt,

Nu har det gått en evighet sedan vi skrev sist! Vår fina husvagn är numer på väg till Skåne för demolition... Tråkigt mn sant. Så snart blir det stugsemester i stället.

Vad har hänt sedan sist? Nora fortsätter att vara glad och gosig! Hon busar och älskar att leka tittut!
en vanlig dag med Nora

Strax efter mors dag skulle vi till Hemsjö för ett litet besök. Jag skulle plocka några blommor från vår snöbollsbuske att ta med. När jag plockat några kvistar och gått in för att sätta dem i vatten säger Robert att det ligger ett rådjur i busken och sover. Det kunde jag ju inte tro på eftersom jag precis stått där och plockat blommor. Men visst hade han rätt! Ett litet kid låg djupt sovandes i busken. Det var bara att springa in och hämta kameran. Kidet fortsatte att snusa gott och jag fick några hyfsade bilder!
Ett litet rådjurskid i vår snöbollsbuske!!

Igår var det midsommarafton och det måste ju firas. PÅ förmiddagen hade vi en gäst på sillunch och på kvällen ble vi åtta vuxna och två barn! Eftermiddagen startade vi med en fördrink med tilltugg och mingel på altanen. En av gästerna hade gjort en jättekul tipspromenad med en fråga om varje gäst! (jag råkade vinna!!) Desan blev det grillspettstillverkning och grillning på altanen och åt gjorde vi inne för att få bäst plats. Så småningom somnade barnen i varsin säng och det ble kaffe och tårta! En härlig avslutning på en trevlig dag!!
Midsommarafton, förmiddagFörst en fördrink och lite tilltuggHärlig midsommar med glada tjejer!Grillspettstillverkning pågårTack helena!!

Om

Min profilbild

Isidorsson

Josefin och Robert

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela