isidorsson

Robert och Josefins blogg

Premiärtur

Publicerad 2009-04-06 18:59:12 i Allmänt,



Nu har vi hämtat vår husvagn och varit ute på premiärtur en helg! Vår Eiffeland är från 2001 men jättefin! Turen gick till Falköping och Mössebergs camping. Vi fick fin utsikt över stan och bygden och vädret hjälpte verkligen till att göra helgen fin! Vi åkte i fredags och satte upp vagnen, åt lunch ute och njöt av solen. PÅ kvällen åt vi middag i vår vagn och spelade kort och mådde gott till läggdags. Natten blev kall!! Inte behagligt alls! MEn man lär sig! Vid minusgrader ute ska man inte skruva ner värmen. Det är jättedumt!
 Dukat för middag!

På lördagen tog vi en tur till Åsle Tå och Kungslena samt Gudhems klosterruin innan det blev middag i föräldrarnas husbil och sedan en tur till Hornborgasjön för att se på tranor. Sedan la vi Nora och gick in till husbilen för lite ost och kex! Mysigt!


Söndagen kom brorsan på besök. Vad det är gott med jordnötscupcakes!!! Vi tackar Leila Lindholm för receptet!! En promenad i det kalla råa vädret och sedan ihoppackning för hemfärd!!

Sammantaget en trevlig helg i husvagnen!

Så går det ju inte att blogga utan att skriva om Noras framsteg. Nu sitter hon nästan helt själv. Dvs hon sitter i längre perioder utan att välta. Idag har hon också börjat med ett mörkt monsterljud. Hur kul som helst. Och hon har hittat en tuta på sitt babygym så nu kan hon tuta på den genom att lyfta rumpan. Också väldigt kul!!

Kram i vårsolen!

Om

Min profilbild

Isidorsson

Josefin och Robert

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela