isidorsson

Robert och Josefins blogg

en dag i skuggan!

Publicerad 2008-07-23 19:21:13 i Allmänt,

Idag har jag inte heller fått nåt gjort. Om det inte räknas att börja läsa en ny roman "igår, idag, imorgon" sittandes i stol på husets framsida i skuggan ätandes frukt och smörgås varavat med tre timmars eftermiddagssömn för att bota huvudvärken.

Robert har flitigt börjat att jobba igen. Det verkar rätt trevligt ändå. Han får ju några veckor ihop med mig när bebisen kommer...  bara 47 dagar kvar! Just nu är han ute på en cykeltur.... Hoppas att han kommer nsart så vi kan laga mat ihop! Imorgon kanske det vore dags för ett bad!

Helgen verkar bli fin så man kanske skulle åka ut till havet och bada?! Vore ganska nice. Får se om nån är hemma så man kan få hälsa på på Tjörn till exempel. Nåväl, annars går livet sin gilla gång... Undrar hur man ska få ork att jobba igen. På barnmorskan lät det som att jag inte skulle räkna med det om blodtrycket fortfarande är högt, då blir jag sjukskriven. *suck* Har försökt förstå mig på det där med föräldrapenning idag... verkar liiiiite rörigt! Jag får nog närma mig det hela lite försiktigt och i etapper. It's a djungle.

Dags att börja röja i köket innan det blir dags för köttfärssåstillverkning!

Kram på er!

Om

Min profilbild

Isidorsson

Josefin och Robert

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela