isidorsson

Robert och Josefins blogg

vinter, mulet, grått... November

Publicerad 2009-11-19 20:52:34 i Allmänt,

Tror att familjen isidorsson hamnat i novembermörkret. Är det inte våldsamt ledsamt med novemberregn?? Hoppas att det ska bli bättre när det snart blir advent.

Vi har bestämt oss för en Adria sedan sist vi sågs. En fin 563 PT.... Ska hämtas i mars så nu tar Robban körlektioner för BE-kort!! Heja honom! I sommar susar vi alltså runt i vår "nya" vw med en ny husvagn på släp!! Vi längtar!

Nora gör framsteg som vanligt. Hon har fyllt ett år och två månader, har fyra tänder och en stark vilja. Hon äter och sover bra och tar sig fram i livet antingen på rumpan eller på sin rosa hello kittybil!!

Vi har haft besök av vänner från USA! Synd att de bara stannade i tre veckor! Margo målade en tavla till oss medan hon var här. Det är alltså det senaste tillskottet till vår konstsamling.... som sedan tidigare innehåller en Florence Hermansson och en Mats Andersson..... Bidrag emottages tacksamt! Så här ser den ut i alla fall. Den visar vår familj, resan vi gjort och framtidens resa. Den är mycket svår att fota eftersom den är målad med silvrig färg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Isidorsson

Josefin och Robert

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela