isidorsson

Robert och Josefins blogg

Flyttstök och husvagn

Publicerad 2009-03-09 20:52:05 i Scrapbooking,

Dags för lite uppdatering om vad som händer hos familjen Isidorsson. Redan två månader har det hunnit gå på det nya året, veckorna svischar förbi, men snart är det ju vår och det gillar vi.
Vi har nu gjort stora rockaden i vårt hus, kontor har blivit Nora rum, Nora rum blivit vårt sovrum och sovrum blivit kontor!
Det blev riktigt bra tycker vi, en helg i organiserat kaos blev det men det var det värt. På bilden ser man hur ett kontor ser ut när det står i vardagsrumet och Noras nya rum.



Vi har också blivit med husvagn! Vet inte hur det gick till så är det i alla fall. Efter att ha varit och tittat ett antal gånger, gjorde vi nu slag i saken och köpte en begagnad eifelland 460TK -01. En lagom vagn att starta med tänker vi, ska bli spännade detta och vi håller redan på att planera semesterrutten. Premiären blir nog med svärföräldrarna helgen då vi hämtat den v14. Påsk tänkte vi också campa, då blir det Halmstad.

Nora växer och frodas. Nu äter hon riktig mat och välling. På bilden sitter hon med kusinen Milton och i sin barnstol, lite vingligt än så länge men snart kan hon nog sitta själv!

Nora med kusin Milton

Mat är gott tycker Nora

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Isidorsson

Josefin och Robert

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela