isidorsson

Robert och Josefins blogg

Framsteg och dop

Publicerad 2009-01-25 15:28:04 i Allmänt,

Hej!
Nu var det igen längesedan vi skrev! Det har ju hunnit bli ett nytt år med en massa spännande saker som hät/kommer att hända. På nyår låg familjen nerbädad med feber och hosta. Inte så kul när man har en liten plutt men ändå! Vi klarade oss bra!

Just nu har nora några favoritsysselsättningar. Här kommer tre illustrativa bilder: Bild ett föreställer flygbebisen Nora. Oftast flyger hon ihop med mamma men här höll hon i kameran. Bild två och tre symboliserar det fantastika ljud som Nora lärt sig att göra. det är svårt att förklara hur det låter men det nästan syns på bilderna!

Nora övar sig annars mest på att sitta, det är lite vingligt men i barnstolen kan hon sitta en stund med hjälp av den uppblåsbara kudden! Vi har även börjat med smakportioner och avancerat till både palsternacka och morot! Någon liten sked katrinplommon slinker också ner. Men det är nog mer mamman i familjen som tycker det är kul. Nora är lagom intresserad men får hon ligga på skötbordet och äta går det ner hur mycket som helst... (varför man nu matar barn på skötbordet... bäst att inte fråga!)
 
Notera maten på magen!! Om ni undrar hur man gör för att bli såhär fin så stoppar man bara in handen i munnen och använder den att "måla" på magen! (ibland vände sig mamma om och då passade jag på) När man ätit så duktigt är det bara att ta fram STORA tvättlappen!

Vi har också haft dop! Jättespännande och roligt att se hela familjen och vännerna samlas kring vår skrutta! Jag och Noras Mormor gjorde det mesta ätbara till dopkalaset efteråt (även om mormor jobbade mest) Det blev i alla fall en lyckad fest!! Nora blev döpt även om hon nog inte gillade att få vatten på sig mitt i middagsluren, därav illvrålet!

Kommentarer

Postat av: Yena

Publicerad 2009-01-26 08:25:37

Hej! Vad kul att ni skrivit lite. Så söt hon är lilla Nora!

Och det är klart att man kan behöva skrika lite när man döps!

Postat av: Jossan

Publicerad 2009-01-26 23:46:39

Grattis till dopet (eller vad man nu säger)! Hon är söt som socker den lilla!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Isidorsson

Josefin och Robert

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela